Keresés

Innovációs díjat nyert az Infratrainer


A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Kitüntetési Rendje alapján a kamara elnöksége dönt a kamarai díjak kitüntetettjeiről. A kitüntetésekre számos javaslat érkezett a kamarai testületek és tisztségviselők részéről. A kamara elnöksége mérlegelve a javaslatokat, a következő döntéseket hozta:

Baranya Megyei Innovációs Díj

A Díj kitüntetettje az Infratrainer Kft.

Indoklás:

Az Infratrainer Kft. saját fejlesztésű fekvőkerékpárja, a legmodernebb technológiák alkalmazásával készül. Az ún. infratrainer, infrasugarak segítségével növeli az edzés hatékonyságát. Fejlesztéseikbe más baranyai vállalkozásokat is bevonnak.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy szinte a kezdetek óta közreműködhetünk ennek az innovációnak a fejlesztésében itthon és külföldön egyaránt.

Ha még nem találkoztál ezzel a rendkívül hatékony alakformálási edzésmódszerrel ismerkedj meg vele itt, és kérj díjmentes próbaidőpontot itt!

#innováció #chatbot #webfejlesztés marketingstratégia #arculat #üzletimodell

#infratrainer #innováció

19 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ki a domain tulajdonosa?

Ki a domain tulajdonosa? Ellenőrizd 1 perc alatt! Mit tudhatunk meg a domain tulajdonosáról? Domain tulajdonos keresés indítása Input box + eredmények listázása publikus whois alapján. Hogy működik a

KÖVETKEZŐ LÉPÉS

Hatékonyságnövelés lépésről-lépésre

© 2014 by kovetkezolepes.hu
 

kgy@kovetkezolepes.hu

+36202779388

7625 Pécs, Király u.38.​

Kövess minket a facebook-on is!
 

  • Wix Facebook page