Keresés

Itt a megoldás klíma kérdésre!


"Mi azért dolgozunk, hogy Önnek ne főjön a feje és ne fázzon rá!" - Tob Center Klíma

A modern klíma berendezések egyik legfontosabb feladata, hogy a lehető leghatékonyabb módon biztosítsák a használók elvárt komfortérzetét és kényelmét. Otthoni és munkakörnyezetben egyaránt. Ma már jogosan elvárt komfortigény az autóban, tömegközlekedésben elhelyezett klíma, miért ne lehetne az épületeinkben is hasonlóan komfortos az eltöltött nem kevés idő. A mai klímaberendezések többsége hűteni és fűteni is tud, mindezt ráadásul rendkívül energia hatékonyan és környezettudatosan.

Klíma szerelés Klíma értékesítés Pécs

A klíma, légkondícionáló egészséges jelzője sem tulzó megfogalmazás, természetesen ésszerű és szakszerű használat melllett. A megfelelő klíma kiemelt előnyei közé tartozik, hogy nem csak a hűtő-fűtő alapfunkcióknak felel meg, hanem ezen már lényegesen túl mutat. A minőségi gyártók ma már azért versenyeznek, hogy melyikük tudja a szebb design, a több és jobb kényelmi funkciót illetve azt, hogy melyik klíma tudja jobban megtisztítani a helyiség elhasznált levegőjét. Ezért aztán olyan megoldásokat találhatunk, ami a levegőből képes kiszűrni a baktériumokat, a polleneket vagy akár a kellemetlen szagokat is. Ezen funkcióknak köszönhetően a klíma friss, tiszta és egészséges levegőre képes változtatni az elhasználtat, ami allergiások vagy gyermekek esetében nagyon fontos tulajdonság.

HOGYAN VÁLASSZON KLÍMÁT?!

Az, hogy Önnek milyen típusú és teljesítményű klíma berendezés fog valójában beválni, azt több tényező együttesen határozza meg:

mekkora és milyen elrendezésű helységet/helységeket kíván vele hűteni

hűtésre és fűtésre is szeretné-e használni az eszközt

hova helyezhető el a kültéri egység

milyen kényelmi funkciókat szeretne Ön használni

milyen design passzol az Ön elképzeléseihez

Az a módszer, hogy előzetes felmérés nélkül vesz egy klímát és felszerelti, a legtöbbször bosszankodással és újabb költségekkel jár.

Klíma szerelés Klíma értékesítés Pécs

Tudta-e, hogy a 4/2015 (II.10)-es számú kormányrendelet alapján klímaberendezést már csak hivatalos vizsgával és szakhatósági akkreditációval rendelkező szakember telepíthet, illetve szervizelhet. Minden üzemben lévő készüléket a klímahatóság felé be kell regisztrálni, melyet szintén csak a fenti jogosultságokkal bíró szakember végezhet el.

Kerülje el a felesleges fejfájást és költségnövelő köröket, kezdje nálunk a tájékozódást! Szakértő és gyors választ kap munkatársainktól kérdéseire pár órán belül!

Tekintse meg lehűtött, aktuális ajánlatainkat és vegye fel a kapcsolatot a klímák regionális szakértőjével itt >>

#klíma #tobcenter

8 megtekintés0 hozzászólás