Keresés

LETASZÍTOTTÁK TRÓNJÁRÓL A LÉZERVÁGÁS KIRÁLYÁT


Ebben a cikkünkben egy olyan baranyai partnerünk fejlesztéséről számolunk be, akikkel ével óta együtt dolgozunk és néha még minket is meglep, hogy milyen komoly tempóban fejlődnek. Legújabb lézervágás technológiai fejlesztésük az országos TOP3-ba emelte őket ezen a területen. De mivel is foglalkoznak és mitől is ilyen jelentős ez a baranyai beruházás?! Ha Ön a fémiparban tevékenykedik, vagy tevékenysége során szükség van lézervágásra, olvassa el ezt a pár sort, nem fog csalódni!

A fiber lézerek a szilárdtest lézerek közé tartoznak. Ennél a típusnál a gerjesztést nem nagyfeszültségű árammal, hanem diódák által kibocsátott fénnyel végzik (optikai pumpálás). A fiber lézerek felépítése a CO lézerekkel szemben nem igényel sugárkamrát, érzékeny tükröket (így állandó, magas szervizköltséget sem): Továbbá incs szükség bonyolult lencserendszerekre sem, mivel a lézervágáshoz használt fénynyalábot optikai szálon vezetik a vágás helyére.

Caadex Lézervágás csúcstechnológia Baranyában Trumpf 5040

Az elmúlt 10-15 évben a CO lézereknek nem volt releváns alternatívájuk az ipari lézervágás területén. Ez 2018-ban gyökeresen megváltozott, mivel megjelentek a 6KW feletti fiber lézersugár generátorok.

A nagy teljesítményű fiber lézer előnyei a lézervágás területén:

  • Gyorsaság (260m/min) – jelentősen gyorsabb a CO lézereknél

  • Magas minőség

  • Munkadarabra eső költség – kevesebb, mint a CO lézervágás esetén

  • A vágási felület sorjamentes az anyagok vágható vastagsági tartományában

  • Nagy energiasűrűségű lézervágási eljárásról lévén szó, kicsi a hőhatásövezet, a vetemedés csekély

Miért épp CAADEX lézervágási szolgáltatásait válassza? Csak lézervágás vagy akár több fémmegmunkálási lépés is egyben?

8 éven keresztül vágattunk másokkal, e közben figyeltük a piac igényeit és, hogy mivel lehetne gördülékenyebbé tenni a lézervágás folyamatát úgy, hogy az ne menjen a pontosság és a minőség rovására. A tavalyi évben megjelent Trumpf 5040-es lézervágó- és polcrendszer, aminek a teljesítménye és hatékonysága miatt döntöttünk amellett, hogy mi is beszerezzük ezeket a csúcskategóriás gépeket.

Lézervágás - Baranya - Caadex

Trumpf lézervágóval és automatizált raktárrendszerrel dolgozunk a lehető legnagyobb pontosság és minőség érdekében. Az előre felprogramozott raktárrendszer javítja az anyagszállítást, és zökkenőmentes gyártási folyamatról gondoskodik. Az alapanyagokon át a fúvókákon keresztül mindent az automatizált rendszer felügyel és irányít, ami biztosíték a fenntartható, magas lézervágás minőségére.

Az országban harmadikak vagyunk, akik bevezették ilyen komplex automatizált raktár és polcrendszert, aminek köszönhetően teljes mértékben ki tudjuk zárni az estleges emberi hibákat a lézervágásban az előkészítéstől, egészen a szállításig. E rendszer segítségével nem csak nagyfokú pontosságot és minőséget érünk el a lézervágás és fémmegmunkálás során, de a vállalt határidőt is mindig tartjuk. Azért tettük a voksunkat a robotizáció mellé, mert e rendszer segítségével a bemenő oldaltól a kimenő oldalig ellenőrzött folyamattá tettünk minden egyes lépést és így elérjük a fenntartható magas kiszolgálási minőséget és a vonzó lézervágás árakat.

Mit kínálunk a végtelenül precíz lézervágáson és a jó árainkon felül?

Árajánlatunk elkészítésénél a beküldött rajzokat ellenőrizzük, fejlesztjük, így az esetleges további megrendeléseknél gördülékenyebbé tudjuk tenni az ügyintézést.

Ezen felül megrendelőinknek/vevőinknek lehetősége nyílik a hajlítási-, porfestési-, robothegesztési-, szinterezési munkafolyamatok elvégeztetésére is.

Felkeltettük érdeklődését vagy kérdése van a témában?

Vegye fel velük a kapcsolatot itt >>


9 megtekintés0 hozzászólás