Keresés

Köszönjük a bizalmat: Gimnázium 65 Jubileumi Gála


Nagy örömmel tölt el minket, hogy a komlói gimnázium 65. évi jubileumi gálájának megszervezésére és a háttér munkálatok lemenedzselésére kértek fel minket. A Vadvirág étteremben tartott sajtótájékoztatón jelentették be a középfokú intézmény ünnepi programját.

„Az, hogy egy 68 éves városban egy 65 éves intézmény ünnepli a születésnapját, jól mutatja azt a tendenciát, hogy az 50-es években milyen ütemű fejlesztések zajlottak városunkban” – utalt a múltra Polics József polgármester a Vadvirág étteremben tartott sajtótájékoztatón.

Kiemelte, hogy gimnáziumunk mindig olyan értékrendet vallott, amely olyan alapot adott diákjainak, amire a későbbiekben biztosan építkezhettek.

Gimnázium 65 Jubileumi Gála Komló

Városvezetőnk fontosnak tartotta elmondani, hogy bár a közelmúltban változott a fenntartó, a város mindig saját intézményként tekintett a gimnáziumra, amelynek ma tárgyi és személyi feltételei egyaránt stabilak.

Vámos Ágnes, a jubiláló intézmény vezetője előzményként az 50 éves évfordulóra, a kökönyösi épület búcsúztatójára, majd a 2013-ban tartott nyolcosztályos találkozóra utalt.

„Úgy éreztük, hogy a belső indíttatás mellett egy külső társadalmi igény is jelentkezett egy nagyívű visszaemlékezésre, egy színvonalas városi eseményre, ahol mindazok, akik valaha gimnazisták voltak Komlón, összejöhetnek, találkozhatnak, felidézhetik ifjúságuk legszebb éveit. Ilyen nagy tömeget megmozgató találkozó nem volt még, így ez lesz az első, de reményeink szerint nem az utolsó, mert ha sikerül, akkor hagyományt szeretnénk ezzel teremteni” – támasztotta alá a május 25-én esedékes jubileumi rendezvény létjogosultságát az iskola igazgatója.

Hozzátette: „Szeretnénk megmutatni a mai gimnazistáknak, hogy egy kisvárosi gimnáziumi diák is meg tudja valósítani álmait, és azok a gyökerek, melyeket ez az alma mater adott, bármilyen életcél elérését biztosíthatják.”

Varga Margit intézményvezető-helyettes arról beszélt, hogy valami újat, elegáns és méltó alkalmat szerettek volna találni a jubileumhoz. Olyan sokszínű, színvonalas programot kínálni, amely a 60-asoktól a huszonévesekig minden korosztályt megérint. Azt szeretnék, hogy a gálaest után úgy búcsúzzanak el egymástól az egykori iskolatársak, hogy már a következő alkalmat tervezgessék.

A „Gimnázium 65 éves Jubileumi Gála” május 25-én 17:30-tól kezdődik a Városi Sportközpontban. A programban gálaműsor, ünnepi vacsora és bál szerepel, sztárfellépőkkel. A rendezvényen közönség elé lép a Stand Up Comedy-ből ismert Lorán Barna, alias Trabarna; Vermes Tímea, a Pécsi Nemzeti Színház és a Budapesti Operettszínház primadonnája.

Gimnázium 65 Jubileumi Gála Komló

Az esemény hivatalos weboldala: www.komloigimnaziumjubileum.hu

A rendezvényre regisztrálni a hivatalos weboldalon lehet. A szervezők elmondták, hogy a regisztrációs felület megnyitását követő 3 hétben a meghirdetett férőhelyek 90%-át lefoglalták. Azt tudni kell, hogy a rendezvény befogadóképessége 500 + 300 fő.

#gimnázium65 #rendezvényszervezés

14 megtekintés0 hozzászólás