Stratégiai sikert ért el az INGATLANTÖRZSKÖNYV ingatlanpiaci technológia

June 7, 2018

Újabb stratégiai sikert ért el a pécsi fejlesztésű ingatlanpiaci technológia!

Örömmel jelentjük, hogy 2018. június 1-én Kozármisleny városával aláírtuk azt a hosszútávú együttműködési megállapodást, amely újabb perspektívát nyújt szolgáltatásaink továbbfejlesztésére. A technológiánk alkalmazása mérföldkő lehet a város dinamikus fejlődésének fenntartásában is.

 

A Go-Home Kft. egyedülálló felmérési szisztémája (Go-Home Analízis), továbbá az Ingatlantörzskönyv (ITK) és Ingatlanszervizkönyv (ISZK) rendszere az ingatlanok műszaki minőségi tanúsítását, nyilvántartását és gazdaságos kezelését teszi lehetővé.

Kozármisleny Város Önkormányzata, mint a térség legdinamikusabban fejlődő települése, eltökélt a fejlődést megalapozó innovatív technológiák, módszerek iránt.

 

Bízunk benne, hogy a közös összefogással létrejöhet az a mintaértékű településfejlesztési és gazdálkodási struktúra, mely követhető példa lehet az ország más települései számára is.

Az együttműködési megállapodás révén Kozármisleny lehet Magyarország első INGATLANTÖRZSKÖNYVES városa, melynek lakói rövid, közép és hosszútávon is élvezhetik ezen korszakváltó technológia előnyeit.

 

Ezúton is köszönjük a bizalmat!

www.ghg.hu

 

 

 

Please reload

Kiemelt hír

Hotelek és Vendéglátóhelyek Fejlesztése - Megye Értékei Konferencia

February 22, 2018

1/4
Please reload

Legfrissebb híreink