Elindult a régió egyik legnagyobb szépségipari rendezvénysorozata - Megyék Szépe

Csapatunkkal évek óta azon dolgozunk, hogy előnyösebb helyzetbe hozzuk a régióban működő kis- és középvállalkozásokat. Ennek apropójából hoztuk létre 2015-ben a Megye Értékei Találkozókat és mindezidáig 14 vállalkozásfejlesztési találkozónkon, több mint 500 vállalkozásnak nyújtottunk naprakész információkat és biztosítottunk kamatoztatható kapcsolatokat.

 

Közönségprogramjainkon több mint 40.000 ember számára nyújtottunk minőségi szórakozást, kikapcsolódást. Az idei évre már nemzetközivé váló programsorozatunk immáron már Horvátországban, Eszék-Baranya területét is bekapcsolja az együttműködéseinkbe és rendezvényeinkbe.

 

Most egy minden eddiginél nagyobb és kecsegtető eredményeket kínáló rendezvénysorozat megszervezésével teremtünk értéket akár az Ön cégének is.

 

I. Gazdasági programjaink

Somogyban, Tolnában és Baranyában és Eszék-Baranyában 6-9 szakmai rendezvényből és közel 20 közönségprogramból álló programsorozatot indítunk együttműködő partnereinkkel (Baranya Megyei Vállalkozói Központ, Nemzeti Vidékfejlesztési Hálózat és Széchenyi Programiroda, BNI és Eszéki Horvát Konzulátus). 

 

Fő fókuszunkban a turizmus, vendéglátás, kereskedelem, szépségápolás/divat, ingatlanpiaci szereplők, a gyártó cégek és az agrárium területén működő helyi vállalkozások fejlesztése és együttműködéseinek erősítése áll.

 

Programsorozatunk már lezajlott állomásai:

2017. december 2. - Baranya Gála  Palkonya - Mokos Pincészet 

2018.február 21. -  Hotel és Vendéglátás fejlesztés - Pécs, Kikelet Étterem

2018.május 11. Kaposvár - Hotel és Vendéglátás fejlesztés - Kaposvár - Corner Étterem

 

II. Lakossági - közösségprogram

Az általunk fémjelzett közönségprogram pedig a divatot és szépségipart követő célcsoportot és holdudvarát mozgatja meg.

 

Élmények és Értékek - Megyék Szépe 

A szép az, ami érdek nélkül tetszik, Somogy - Tolna - Baranya és Eszék-Baranya pedig ebben a tekintetben is igazi kincs.

 

Megyéink tele vannak ismert és még fel nem fedezett értékekkel, messzi földön híres látnivalókkal és gyönyörű hölgyekkel. 

 

A szép hölgyeken pedig oda irányítjuk a figyelmet, ahova kell.

 

A Megyék Szépe rendezvénysorozat, mint a régió legrégebbi szépségipari rendezvénye (őse, a Baranya Szépe rendezvénysorozat, 15 éve működik megszakítás nélkül) a tavalyi évtől teljesen megújult. 

 

Új tulajdonos, új szakértői szervező csapat és egy teljesen új szemléletben felépített programsorozattá alakítottuk, amely 2018-ban már több régióra is kiterjeszti működését:

Somogy

Tolna

Baranya

Eszék-Baranya (Horvátország)

 

A tavalyi évben felvásárolt és idén teljes egészében újjáépített szépségverseny licence-szel a célunk, hogy minél nagyobb figyelmet kapjanak megyéink értékei,  szépségei. A kedves és vonzó versenyzőkön keresztül figyelmet irányítunk azokra a megyéhez köthető látványosságokra, melyekre jogosan lehetünk büszkék. Így termeljünk kézzelfogható értéket a velünk együttműködő partnereknek és a minket figyelemmel követő baranyai és megyén kívüli érdeklődőknek.

 

A gyönyörű lányokon, a földrajzi, kulturális és gasztronómiai értékeken kívül kiemelt figyelmet irányítunk a helyi vállalkozásokra és az általuk létrehozott baranyai értékekre is. Ez alapozza meg a versenyünk mottóját is:

" Értékek és élmények a megyéből!"

 

Bemutatkozó anyagunkat itt éred el. Kérem, kezelje bizalmasan:

Tudja meg, hogy miként termelhetünk Önnek is profitot rendezvényeinken!

Kérjen visszahívást munkatársainktól itt >>

 

Kiss Gyula István

vezető tanácsadó

 

+36-20/975-0000

kgy@kovetkezolepes.hu

www.megyekszepe.hu

www.kovetkezolepes.hu

www.megyeertekei.hu

Please reload

Kiemelt hír

Hotelek és Vendéglátóhelyek Fejlesztése - Megye Értékei Konferencia

February 22, 2018

1/4
Please reload

Legfrissebb híreink