Kereskedelmi TV-s anyagaink: Indigo Nails - RTL Klub Stíluskalauz

March 19, 2018

Erősödő brand, növekvő ismertség, google előresorolás és hónapról-hónapra emelkedő bevételek... Melyik cég nem szeretné ezeket?! Vannak viszont olyan cégek is, akik nem csak vágyakoznak ezen dolgokra, hanem leküzdve félelmeiket, egy komplett stratégiát dolgoznak ki közreműködésünkkel. Sőt mit több, ha már belekezdtek, akkor nem pusztán a saját vállalkozásuk számára dolgozták ki a reformokat, hanem egy itthon közel 40.000 főt foglalkoztató szolgáltatási ágazatra is.

 

Az Indigo Magyarországgal, illetve személyesen Kovácsné Fábián Viktóriával, a hazai körmös szakma korszakváltó körmös coach-ával való együttműködésünk során megtaláltuk a kellő potenciált jelentő részpiacokat. Felépítettük a hatékony igényteremtés eszközeit mind a szolgáltatói, mind a végfelhasználói rétegnél. Közreműködtünk az újdonsült technológia képzési- és minősítési rendszerének létrehozásában is. Külön örömünkre szolgált az, hogy a tervezési folyamatok után közreműködhettünk az operatív kivitelezések túlnyomó többségében is és a fejlesztési  folyamatok kontrollálásában is rendszeresen kikérték a véleményünket. Így láttuk megszületni és lassan növekedésnek indulni a "gyereket" :).

 

Az alábbi kisfilm (egyébként 10 részes) sorozat röviden bemutatja, hogy miként lehet a vendég centrikus gondolkodás kifejezetten nyereséges egy ma olyan divatos szolgáltatási területen, mint a műköröm építés. A sorozatban feltűnik Iszak Eszter és Valkó Eszter is, illetve 2017-es évben Baranya Szépe díjat nyert Vidák Csenge is.

 A családanyákra fókuszálva

 A Minőségre vágyók kiszolgálása

 Milyen körömre és körmösre vágynak az Üzletasszonyok?

 Az extravagáns körmök szerelmesei

 Mire kell figyelnie egy kezdő körmösnek, ha gyorsan szeretne elégedett vendégkört építeni?

 Mire koncentrálj, ha már van vendéged, de még nem elég?!

 Hogyan lehet-e tele naptárral is nyugodt életed?

 

Az utolsó részt érdekességképp partneünk facebook oldaláról linkelem be, ha tetszik akár még like-olhatod is! 

https://www.facebook.com/indigonails.hu/videos/1645338515562687/

 

Az utolsó epizódban háttérszereplőként már én is feltűntem, mint Tarantino a "Django elszabadul" című filmben :)

 

 

Ha úgy látod, hogy a Te vállalkozásod életébe is jól jönne a pozitív változás, vagy épp ideje begyújtani a rakétákat, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi felületen és hozzunk össze egy kötetlen beszélgetést az ügyben!

Kapcsolat >>

Ha Te is és mi is úgy látjuk, hogy érdemes kooperálnunk, akkor biztos megtaláljuk a megoldást!

 

u.i.: Csak első lépés tűnik nehéznek, a következő lépés már jön magától ;)!

 

Please reload

Kiemelt hír

Hotelek és Vendéglátóhelyek Fejlesztése - Megye Értékei Konferencia

February 22, 2018

1/4
Please reload

Legfrissebb híreink