Happy Weightless  - A hely, amiről álmodtál

February 23, 2018

Happy Weightless  - „A hely, amiről álmodtál”

 

Pécsett, a Forrás Üzletházban tett látogatást február hónapban Vanyúr Arnold, az MNVH Baranya megyei területi felelőse, akinek Deák Csaba mutatta be az Infratrainer Kft., a Happy Weightless-t, és beszélt az elmúlt években megvalósított projektekről.

 

Deák Csaba agronómus végzettséggel rendelkezik, ennek ellenére a 80-as évek vége óta vállalkozóként dolgozik. Egész életét meghatározza a sport és az egészséges életmód. 2008-ban Bologna-ban járva találkozott egy új típusú wellnessgéppel, mely az infrasugarak segítségével oldja fel a zsírszöveteket és a méreganyagokat.

 

Természetesen kipróbálta ő is a berendezést, mely egyből megtetszett neki. Jó vállalkozóként hazatérve piackutatásba kezdett. Az elemzések kimutatták, hogy 1980 óta megháromszorozódott a túlsúlyos emberek száma, Európában jelenleg 100 millió feletti a számuk, és 2020-ra az EU népességének közel 58%-a lesz az. Vallja, hogy az egészséges táplálkozás, a sport, a tudatos életvitel kialakítása, nem kúraszerű dolog kellene, hogy legyen az életünkben. Fontos, hogy hosszú távon alakítsunk ki magunknak egy olyan életvitelt, amiben nincs helye a fogyókúrának, egészségtelen fogyasztó tablettáknak és az étkezések utáni lelkiismeret furdalásoknak. Elkezdett egy önálló, saját márka, franchise rendszer kialakításán dolgozni.

 

Munkatársaival megalkották az INFRATRAINER-t, ami egy olyan fekvőkerékpár, mely PHILIPS VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A MAGNETVITAL SYSTEM ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti és az edzés kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal.

 

Az infrafény a világegyetem legjótékonyabb sugárzása, tökéletesen biztonságos minden élő szervezet számára. Az infrafény 2–25 mikrométer hullámhosszúságú fény, mely mélyen a bőr alá hatol, ahol hőenergiává alakul és az egész testben erős izzadást, méregtelenítést vált ki anélkül, hogy komoly hőérzetünk támadna, mint például napozáskor. Az INFRATRAINERREL végzett edzés teljesen személyre szabható. Az ébredési pulzus alapján állítható be a zsírégető tartomány, mely egy pulzusmérő óra segítségével tartható a megfelelő értéken. A pulzusszámot változtatni a beépített 9 fokozatú mágnesfék erősségének csökkentésével vagy növelésével lehet. A helyesen megállapított zsírégető tartomány garantálja a maximális súlycsökkenést és az izomlázmentességet. A vendég az edzés ideje alatt kényelmes, félig fekvő testhelyzetben, kerékpározás közben zenét hallgathat vagy filmet nézhet a beépített monitoron.

 

2015-ben mutatkoztak be a Fitbalance-on, akkor kezdték meg a hazai forgalmazást, jelenleg nagyjából nyolcvan üzlet működik országszerte. A gépek fitnesz központokban vannak kihelyezve Magyarországon, Németországban, Svájcban, Svédországban, Szlovákiában, Romániában, valamint 2017-ben Csaba elindította a Happy Weightless szalont Pécsett, a Forrás Üzletházban. A szalon hatékony, személyre szabott alakformálást és a bőrtípusnak megfelelő szoláriumozási élményt kínál mindenki számára. Igényes, egyedi tervezésű környezetben 2 db INFRATRAINER-rel, 3 fekvő, 2 álló szoláriummal, egy RECRELASER szobával, egy PressureDream 3in1 nyomásterápiás hullámmasszázs géppel, és szakképzett személyzettel várnak mindenkit.

 

A RECRELASER egy zsírbontó lézerkezelés , mely - egyedülálló módon – egyszerre négy irányból, érintés mentesen, személyre szabott dózisokkal segít a felesleges zsírpárnáktól megszabadulni, emellett más, a szervezetre jótékony hatásai is érvényesülnek. Úgy biztosítja a megfelelő besugárzást (a küszöbérték meghaladását), hogy egyénre szabott és a testtájtól függő sebességgel, távolról, egyszerre alulról (az átlátszó pacienságyon keresztül) és felülről, több irányból végigpásztázza a testet. Ennek előnye – a más készülékeknél szokásos testre rakott, nehéz, alatta izzadást kiváltó sugárzókkal szemben -, hogy érintésmentes, nincs fertőzésveszély, és csak az érezhetőség határán lévő melegedés kellemes érzetével találkozunk. Azzal, hogy nagy felületeken - akár az egész testen – ki lehet váltani a szervezet öngyógyító reakcióját, a zsírbontó hatás –életmódbeli, étkezési kiegészítésekkel – viszonylag gyorsan jelentkezik, és kíméletesen, a szervezet működésének egyensúlyát folyamatosan fenntartva szabadulhatunk meg felesleges kilóinktól. A lágylézeres kezelés - a szervezet öngyógyító mechanizmusának beindításával- esetlegesen meglévő más anomáliák megszüntetésére is alkalmas. A RECRELASER gépet folyamatosan fejlesztik, közösen a Pécsi Tudományegyetem kutatóival. Szeretnének eljutni velük a profi sportklubokhoz, továbbá betörni az amerikai piacra is.

 

A PressureDream 3in1 nyomásterápiás hullámmasszázs gép különlegessége, hogy a ruhába beszerelt mágnesterápiával kombinálja a nyirokmasszázst, így ötvözi a két technológia egészségügyi előnyeit.

 

Az, hogy minden egyes, általuk kifejlesztett gépnek angol neve van, nem véletlen, hiszen így könnyebben lehet őket értékesíteni, illetve beazonosítani a külföldi piacokon.
A pécsi szalon igazi sikertörténet, 2017. januárjában nyitott, napi 26 időponttal, folyamatosan 90%-os kihasználtsággal működik, amely szám kiemelkedőnek számít. Budaörsön is működtetnek ilyen szalont, ahol olyan ismert vendégeik vannak, mint például Béres Alexandra, Rubint Réka, Sarka Kata, Tápai Szabina és Kucsera Gábor, Gál Bálint, Erdei Zsolt, Kovács Patrícia, Vermes Tímea vagy Kulcsár Edina. 


Célközönségük elsősorban a 25-50 év közötti hölgyek, de rendszeres vendégeik a férfiak is. A fogyni vágyók számára egy heti 3 alkalomból álló, 3 hónapig tartó edzésprogramot ajánlanak. Céljuk, hogy ügyfeleik sikeresen megszabaduljanak a felesleges kilóktól, életmódot váltsanak – melyet aztán folyamatosan tartani is tudjanak -, a sérülésből visszatérők, a jelentős fizikai terhelések előtt állók számára egy megfelelő felkészítést adjanak.

 

Kiválóan használják a közösségi média által kínál lehetőségeket is, aktívak mind Facebook-on, mind Instagram-on. Rendszeresek az akcióik, melyekkel különböző kedvezményekhez, nyereményekhez lehet jutni. Legutóbbi ilyen kampányunk a „Jelentkezz be és nyerj!” nevet viselte, amelynek lényege az volt, hogy a Facebook segítségével be kellett jelentkezni a szalonból, hozzá kellett szólni a kampány posztjához, és szolárium vagy infratrainer bérletet lehetett nyerni. Jellemző, hogy korábban lefoglalt időpontokat lemondanak. Ezen időpontokat közzéteszik a Facebook oldalukon, és az eredeti ár közel feléért lehet őket újrafoglalni LAST MINUTE ajánlatban.

 

A reklámozásban, a médiával való kapcsolattartásban, a közösségi média használatában nagy segítségükre van Kiss Gyula István, marketing szakértő, aki emellett a Megye Értékei Üzleti Konferencia szervezőjeként azon rendezvényeken is népszerűsíti a szalont, az INFRATRAINER-t, a RECRELASER-t.


Napi kapcsolatban állnak a Pohl Marietta vezette Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvánnyal is, akik vállalkozás vezetési tanácsadással segítik őket, továbbá rendszeresen tájékoztatnak az aktuális pályázati lehetőségekről is. Közös munkájuk eredményeként hamarosan benyújtásra kerül 1-1 db kutatás- és vállalkozásfejlesztési pályázat is.

 

A szalont végigjárva örömteli volt látni, hogy a befektetett önerő és a sok munka segítségével egy tudatos, folyamatosan az innovációra törekvő sportembernek sikerült az álmait megvalósítania.

Please reload

Kiemelt hír

Hotelek és Vendéglátóhelyek Fejlesztése - Megye Értékei Konferencia

February 22, 2018

1/4
Please reload

Legfrissebb híreink