Drágább van, de értékesebb kevés

December 9, 2015

Az elmúlt napokban partnereinknél lezajlott megbeszéléseken találkoztunk egy briliáns megoldással, amit gyorsan meg is osztok veled. Remélem számodra is hasznos és elgondolkodtató lesz.

 

A szokásos munkamegbeszéléseken túl azt a témát boncolgattuk, hogy ki-milyen módon ajándékozza meg a dolgozóit és ezeknek az ajándékoknak milyen a fogadtatása náluk. Kerestünk egy egyértelműen jó megoldást. Találtunk is, íme:

 

Amire gondolunk, szinte minden család ünnepi asztalán ott szerepel. Az emberek egyszerűen imádják, fejükben teljesen összefonódott a meghitt karácsony hangulatával. De több mint 3 óra elkészíteni és rengeteg vesződéssel jár akkor is, ha valaki rutinosan mozog a konyhában. 

 

- Ajándékozz dolgozóidnak plusz 3 órát, amit az ünnepből a szeretteikkel tölthetnek,

- Ajándékozd meg őket, egy kevesebb vesződéssel járó karácsonnyal,

- Add nekik azt, amit igazán díjaznak! Egy apró figyelmességet azzal, hogy odafigyelsz arra, hogy az ünnepi pillanatok náluk még meghittebbek lehessenek!

 

Ajándékozd meg őket a város egyik legfinomabb ünnepi diós és mákos bejgli csomagjával!

 

 Adhatsz ennél drágább dolgot is nekik, de értékesebbet nehezen...

 

A nagyanyáink receptje alapján készült ízletes finomságok garantáltan többet érnek, mint amennyibe kerül. Partnerünk, a pécsi Nosztalgia Cukrászda 2200 Ft-ért kínálja most a diós és mákos bejgli-t is tartalmazó karácsonyi csomagjait (2*0,5 kg) dekoratív csomagolásban, amivel a karácsonyi ajándékozásod tényleg el tudja érni azt hatást, amit igazán szeretnél.  Mi már meg is rendeltük, Neked hogy tetszik?

 

Érdeklődj a részletekről itt!

 

Kellemes karácsonyt és ünnepi jó étvágyat kívánunk!

 

Kiss Gyula István

kkv marketing tanácsadó

Következő Lépés - Célravezető marketing

Please reload

Kiemelt hír

Hotelek és Vendéglátóhelyek Fejlesztése - Megye Értékei Konferencia

February 22, 2018

1/4
Please reload

Legfrissebb híreink