Keresés

Nagyságrendben 1.000.000 Ft körüli üzleti nyereség szezononként

Kiss Gyula István vagyok, a Paulownia Planet kft. Ágazati vezetőjeként vcélunk, egy kölcsönösen előnyös együttműködés lehetséges kialakítása hazai kertészetekkel és velük nagyságrendben 1.000.000 Ft körüli üzleti nyereség kialakítása szezononként.

Cégünk a Paulownia Cotevisa 2 ipari császárfa hibrid kizárólagos hazai importőre. Fő profilunk az ipari szintű ültetvények létrehozása, mentorálása és az ültetvényekről származó faanyag ideális szintű feldolgoztatása, értékesítése. Országszerte már több mint 300 ültetvény létrejöttében és hatékony menedzselésében működünk együtt termelőinkkel.


Az elmúlt évek piacbevezető munkájának eredményeképp jelentősen megnőtt az érdeklődés a kiemelkedően jó tulajdonságokkal bíró növényünk lakossági és közületi felhasználására is. Ezt az üzletágunkat az idei évtől a most kiépülő, velünk együttműködő kertészeti partnereinken keresztül kívánjuk hatékonyan fejleszteni.


Megkeresésünk célja:

Származási igazolással, kinevelési szakutasítással, online vevőtájékoztató háttérrel rendelkező minőségi csemetéink kiskereskedelmi forgalmazása. Cégünk minden megyében maximum 3 partner kertészettel vagy 1 kizárólagos kertészeti partnerrel köt forgalmazói szerződést. Rajtuk keresztül, az ő hatékony értékesítési munkájukat elősegítve kívánjuk kiszolgálni az adott régióhoz köthető lakossági és közületi vásárlók igényeit.

Előnevelt, díszfa célú Cotevisa2 császárfa csemetéket, a vonzó javasolt fogyasztói ár és a kellő árrés tartalom kialakításához szükséges beszerzési áron tudjuk biztosítani a teljes ültetési időszakban, mely márciustól szeptemberig tart.

1.000.000. Ft körüli üzleti nyereség szezononként

A kiválasztott együttműködés szintjéhez igazítva partnereink számára hatékony marketing eszközöket biztosítunk. Az ezek használatával elért átlagosnak mondható értékesítési darabszám idényenként 800.000 - 1.200.000 Ft nyereséget termelhet.

Amennyiben kíváncsi a további részletekre, a lehetséges együttműködés és az érintett különleges növényfaj pontos paramétereire, kattintson az alábbi linkre:

Kertészeti együttműködés

Legyen Ön az, ahova a lakossági vásárlóinkat irányítjuk!

Kiss Gyula István

ágazati vezető

+36 20 277 9388

kgy@kovetkezolepes.hu


14 megtekintés0 hozzászólás