Keresés

A Megyék Szépe projekt feltörte a jeget Dél-Dunántúlon


Sok minden történt 2018-ban Dél-Dunántúlon, amire jó visszagondolni. Többek között arra is, hogy milyen nagy sikerrel törte meg a szépségipari rendezvények eddigi sorát a Megyék Szépe! A 2017-ben újjászületett rendezvénysorozat a helyi tradíciókat ötvözve a régióhoz köthető innovációkkal, valami igazán izgalmas koncepciót tett le az asztalra.

Baranya Gála 2018 Szigetvár Vigadó

A Megyék Szépe Rendezvénysorozatnak célja, hogy minél nagyobb figyelmet kapjanak megyéink értékei, szépségei. A kedves, vonzó személyiségű versenyzőkön és értékteremtő rendezvényeken keresztül figyelmet irányíthasson azokra, a megyéhez köthető látványosságokra, kulturális és gazdasági értékekre, melyekre jogosan lehetünk büszkék.

Célunk, hogy kézzelfogható értéket teremtsünk és közvetítsünk a minket figyelemmel követő érdeklődőknek és a velünk együttműködő partnereknek egyaránt.

A kibővült szakértő és szervező csapat jóvoltából teljesen új szemléletben, egyedi programmá alakult a rendezvénysorozat, amely 2018-ban már több megyére terjesztette ki működését, ami Somogy, Tolna, Baranya megyék és Eszék-Baranya (Horvátország).

Több mint 10 rendezvény a régióban egy, azonos céllal. Célravezető megoldást, kitörési pontot találni. A gazdasági, gasztronómiai és kulturális programok között helyett kapott számos üzleti konferencia, divatbemutató és exkluzív gálaest is.

Amire igazán büszkék lehetünk:

- Weboldalunkat eddig közel 50.000 ember látogatta meg.

- Az oldalon eltöltött idő több mint 10.000.000 másodperc.

- Az International Fashion Day - videónk több mint 47.000 embert ért el

- Az International Fashion Day eseményünkön 5 Tv stáb forgatott egyszerre - (Bahrein, Egyiptom, Filming Pécs, Megye Értékei, India)

- Az ősszel elindított instagram oldalunkon 9.100 like-ot kaptunk 2018 végére

- Az instagram oldalunkon van már 800 like feletti bejegyzésünk is

Előadóink között köszönthettünk számos regionális gazdasági szakértőt, vendégeink között hazai és nemzetközi hírességeket mutathattunk be:

- Bahrain-i királyi küldöttség

- Kevin Williams - producer

- Vernon Wells - filmszínész (MAD MAX, COMMANDÓ)

- Robert Vargas - Guiness rekorder - festőművész

- Mikey Moscow - Cosmopolitan blogger Moszkva

- Dombai Laura - Glamour Nagykövet

- Régi-Mezei Zsu - Cosmo TOP 5 blogger

- Vermes Tímea - operaénekesnő, divattervező

- Mikes Márk - chef - gasztro blogger

Megyék Szépe Best9 Instagram 2018

Újabb értékteremtő együttműködő partnerekkel szerződtünk:

- Tv-Torony Pécs

- Magnus Aircraft

- Manifaktor Kft.

- Komlói Fűtőerőmű

- Goldián Ékszer

- QX-Impex Kft.

- Rayawadi Kft. - Berns Ékszerek - Crystals from Swarovski

- Happy weightless Pécs - Infratrainer Kft

- Tent for Rent Kft.

- Vermes Style

- Brilla Fashion

- Sea Bikini

- Crystal Pécs

- Knoch Bőrdíszmű

- Taste4You

- Heaven Chocolate

- Szinergia Egyesület

- Komló Város Önkormányzata

- Szigetvár Város Önkormányzata

- Sásd Város Önkormányzata

Rendezvényeinkről készült beszámolóinkat megtalálja a projekt által üzemeltetett weboldalainkon, facebook oldalainkon-on és az instagram-on is! http://www.megyekszepe.hu/

http://www.baranyaszepe.hu/

https://www.facebook.com/megyekszepe/

https://www.facebook.com/baranyamegyeszepe/

https://www.facebook.com/megyekszepesomogy/

https://www.facebook.com/megyekszepetolna/

https://www.instagram.com/megyekszepe/

Baranya Megye A Baranya Gálát 2018. december 1-jén rendeztük meg Szigetváron, ahol eldőlt, hogy ki lett idén Baranya megye legszebb lánya. A különleges helyszínnél csak a szépségkirálynő jelöltek voltak szebbek a Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny baranyai döntőjén.

Megyék Szépe Baranya Gála 2018 - Szigetvár Vigadó

Az előválogatók során kiválasztott tizenkét lányt elsőként utcai ruhában láthatta a közönség, amit egy rövid bemutatkozással kötöttek össze. Ezután jött az este legforróbb pillanata, a bikinis felvonulás (Sea Bikini), amit a Crystal-Pécs koktél ruhása , végül pedig a Vermes Style estélyi ruhás köre követett. A zsűri döntése alapján 2018-ban a Baranya Szépe címet Koncz Liliána érdemelte ki, első udvarhölgy Kocsis Klaudia, második udvarhölgy pedig Szalay Violetta lett. Kétségtelen, hogy az est középpontjában a lányok álltak, de a Baranya Gála nemcsak szépségverseny, hanem egy gazdasági és kulturális esemény is volt. Itt kaptak lehetőséget a bemutatkozásra azok a helyi vállalkozások, amelyekre érdemes jobban odafigyelni. Erre utal a rendezvény mottója is: Élmények és értékek Baranyából!

Az este folyamán ezért minden Baranyáról szólt!

Képgalériánkat itt találja >>

Somogy Megye December 8-án került megrendezésre a Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny Somogy megyei döntője a kaposvári Dorottya Hotelben, kapcsolódva a Rotary Club jótékonysági rendezvényéhez.

Megyék Szépe Somogy Gála 2018 - Kaposvár Hotel Dorottya

A döntős hölgyek négy alkalommal vonultak fel a zsűri és a közönség előtt, a díjátadón pedig Lovász Márta Kaposvári divattervező gyönyörű estélyi ruháiban tündökölhettek. A Megyék Szépe- Somogy Királynőjeként Hartman Evelint mutathatjuk be. Az I. udvarhölgy Horváth Csenge, a II. udvarhölgy címet Horváth Martina vehette át. A közönségdíjasunk Nagy Viktória lett.

Képgalériánkat itt tekintheti meg >>

Tolna megye és Eszék-Baranya

2019. első felében izgatottan készülünk a Tolna megyei és az Eszék környéki rendezvényekre. Az összegzést egyben kedvcsinálónak is szánjuk, ugyanis bízunk abban, hogy megtaláljuk azt a közös értéket, amiért érdemes lesz együttműködnünk a jövő évben.

Megyék Szépe 2018 4. negyedév

Miért érdemes velünk tartani? Lapozzon bele brand brossúránkba és képzelje el, hogy ha eszközparkunk, kommunikációs csatornáink és az évek alatt felhalmozott tudás-, és kapcsolati bázisunk holnaptól az Ön cége számára is napról-napra értéket termelne. Megtekintés >>

Ha az Ön cége is bekapcsolódna egy értékteremtő együttműködésbe, amiben a régió példaértékű vállalkozásai segítik egymás munkáját kérjen személyes tájékoztatót munkatársainktól itt!

Megyék Szépe - Divatba hoz!


189 megtekintés0 hozzászólás