Keresés

Legyen a partnerünk!


Ha úgy érzi, lehetne még javítani üzleti eredményein, akkor ezt a lehetséges együttműködést pont Önnek találtuk ki. A gyümölcsöző üzlet alapja a jó szolgáltatás vagy termék, ha ez adott, akkor a fókuszt a kellő ismertség, a megfelelő forgalom és az abból realizálható optimális nyereség kiépítésére kell helyezni, NA DE HOGYAN?! Erre dolgoztunk ki egy remek megoldást, íme:

Növekvő ISMERTSÉG, több VEVŐ és javuló HATÉKONYSÁG

A kellő ISMERTSÉG növeléséhez két tényező hatékony növelésén át vezet az út:

- növeljük az informáltság minőségét (célcsoportra kihegyezett tartalommal és megfelelő gyakorisággal kommunikálunk a jól megválasztott potenciális célcsoportok felé)

- optimálisra növeljük az ismertség földrajzi hatósugarát (kellő nagy legyen ahhoz, hogy elég fizetőképes vevőt érjen el, és kellően kicsi ahhoz, hogy megfelelő gyakorisággal lehessen őket megszólítani)

Ha Ön bevételeinek jelentős része az alábbi célcsoportokból érkezik, akkor ne hagyja figyelmen kívül ajánlatunkat:

- 16-24 éves korosztály, tanulók, kezdő munkavállalók

- 25-55 éves aktív korosztály, családosok

+ helyi kis. és középvállalkozások illetve ezek vezetői

A különböző igényekkel és élethelyzettel rendelkező célcsoportok, akikkel ma már nem kommunikálhatunk egyformán és ugyanazon csatornákon! Ráadásul az ISMERTSÉG még csak egyik pontja az eredményesebb működésnek, a több VEVŐ-ről és a hatékonyabb működésről még nem is beszéltünk. Oké, de akkor mi a megoldás?!

Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny- Online Marketing Eszközök

A hazánkban működé kisvállalkozások túlnyomó többségénél ennek kiépítésére és folyamatos, szakszerű üzemeltetésére nincs elég ráfordítható idő, hiányzik a hatékony eszközpark és a szükséges naprakész kompetencia. Itt válik érdekessé az ajánlatunk...

Együttműködésünkkel akár 40.000 emberrel és 300 vállalkozással SZEMÉLYESEN, közel 100.000 emberrel és 3.000 vállalkozással pedig ONLINE hozhatjuk össze az elkövetkező 12 hónapban. Somogy-Tolna-Baranya és Eszék-Baranya területét fedheti le velük az Ön céljainak megfelelő célzott megoldásokkal EGÉSZ ÉVBEN.

"Hisszük és tudjuk, hogy tartós eredményeket csak tudatos, átgondolt tevékenységek által lehet fenntartható módon produkálni. Ezért együttműködéseinket a partnereinkkel történt részletes megismerkedést követően alakítunk ki. Szem előtt tartva az adott partner rövid-, közép- és hosszútávú céljait egyaránt. Ezen gondolkodásunknak és tevékenységünknek köszönhetjük, hogy a projektünkhöz tavaly kapcsolódott partnereink 100%-a idén is velünk tart."

(Nemzeti Vidékfejlesztési Hálózat, Széchenyi Programiroda, Baranya Megyei Vállalkozói Központ, Porta Bella Vita, Vermes Style, Kissing Roses, Sea Bikini, QX-Impex, Tent for Rent, Mokos Pincészet, Berns Ékszerek, Goldian Ékszer, KlímaTop, Happy Weightless, Gold Travel, Komló Város Önkormányzata, Sásd Város Önkormányzata, TV-Torony Pécs)

Fejlessze egyszerűen Ön is kulcsrakész szolgáltatásainkkal az alábbi 5 stratégiai fontosságú területét:

1. Brandépítés

2. Látogatottságnövelés

3. Forgalom- és nyereségnövelés

4. SEO eredmények javítása

5. Üzleti kapcsolatok bővítése

DIVATBA HOZZUK AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁT!

Lovagolja meg azt az érdeklődési hullámot, amit a piacon a divat, a gasztronómia, a hazai technológiai innovációk és az élményeket és értékeket kínáló rendezvények generálnak. Kerüljön a leendő ügyfelei fejébe és maradjon a köztudatban az egész éves kommunikációs, marketing kampányunkkal!

II. A rendezvénysorozatunk eredményeiről dióhéjban

2017

- 9 esemény

- 27.700 látogatót köszönthettünk az oldalunkon - több mint 6.000 rendszeresen visszatérő

- 5.500.000 másodperc összes oldalon töltött idő

- 150.000 oldalletöltés

- felépült egy 2.600 követővel bíró facebook oldal

- 1.100 hírlevél feliratkozónk

2018:

- 19 esemény

- 50.000 látogató - 25.000 rendszeres látogató a weboldalainkon

- 10.000.000 másodperc összes oldalon töltött idő - 300.000 oldalletöltés - összesen 4.000 facebook követő a hivatalos oldalainkon - 1.100 instagram követő - 5.000 hírlevél feliratkozó

2019-re becsült adataink:

- 40 esemény

- 80.000 látogató - 40.000 rendszeres látogató a weboldalainkon

- 15.000.000 másodperc összes oldalon töltött idő - 600.000 oldalletöltés - összesen 6.000 facebook követő a hivatalos oldalainkon - 4000 instagram követő - 8.000 hírlevél feliratkozó

Tudja meg, hogy mindez Önnél, hogyan fog mérhető értéket termelni! Vegye fel velünk a kapcsolatot mielőtt a fő konkurense tenné ezt meg előbb ;)!

Kérjen díjmentes tájékoztatást és személyre szabott ajánlatot munkatársainktól és vonjuk oda figyelmet, ahol a legnagyobb eredményt hozhatja Önnek!

Infovonal:

+36-20-277-9388

Kiss Gyula István

kkv - marketing specialista

#megyeertekei #megyékszépe #onlinemarketing

236 megtekintés0 hozzászólás