top of page
man-jumping-impossible-possible-cliff-sunset-background-business-concept-idea.jpg

FORGATÓKÖNYV NÉLKÜLI IDŐK RENDHAGYÓ MEGOLDÁSOKAT KÍVÁNNAK:
HELYZETBŐL ELŐNYT ÜZLETI EST

2022.11.17. | FIBULA RESIDANCE AND WELLNESS HOTEL | PÉCS

Regionális  üzleti estünk célja az, hogy minél nagyobb figyelmet kapjanak régiónk gazdasági és kulturális értékei.

„Kreatív csapatunk évek óta azon dolgozik, hogy előnyösebb üzleti helyzetbe hozzuk a vidéki kis- és középvállalkozásokat. 2020-ban már nem csak Baranya megyében, hanem Somogyban, Tolnán és Horvátország eszék-baranyai részén is egyre ismertebbek projektjeink. Szeretnénk Önt, cégét és termékeit/ szolgáltatásait is bemutatni folyamatosan bővülő partnerkörünk számára”

Így termelünk kézzelfogható értéket a velünk együttműködő partnereknek és a minket figyelemmel követő baranyai és megyén kívüli érdeklődőknek.

 

A helyi divaton, a földrajzi, kulturális és gasztronómiai értékeken kívül kiemelt figyelmet irányítunk a helyi vállalkozásokra és az általuk létrehozott baranyai értékekre is. Ez alapozza meg a versenyünk mottóját is:

" Értékek és élmények a régióból!

Program

Baranya - Tolna Gála 2020

Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny regionális döntő

Helyszín: Littke Palace Rendezvényközpont - Pécs

Időpont: 2020.02.15. 18 óra

Szeretettel meghívjuk Önt és partnerét az idei év vége egyik igazi kuriózumának számító baranyai kulturális és gasztronómiai eseményre.

Megye Értékei – Baranya - Tolna Gála 2020

Az idei gálánknak Pécs egyik lenyügőző szépségű helye, a  történelmi belváros szívében található Littke Palace Rendezvényközpont szolgál helyszínül. Eseményünk fókuszában a minőségi szórakozás és régiónk kulturális sokszínűségének bemutatása áll. Exkluzív gálaestünk a kikapcsolódás mellett lehetőséget teremt a megyéinkben működő példaértékű, feltörekvő vállalkozások, az általuk létrehozott és közvetített értékek megismerésére és kapcsolatépítésre is.

 

Élmények és Értékek Tolnából, Baranyából

3 fogásos ízletes svédasztalos vacsora mellett, zamatos baranyai, tolnai borokat és színvonalas énekes, táncos produkciókat kínálunk:

  • Mikes Márk chef & sommelier - borkóstoló

  • Vermes Tímea opera énekesnő, a pécsi díva

  • Heaven Chocolate exkluzív, kézműves csokoládé kalandok Kántor Évával

  • Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny baranyai és tolnai döntősei

 

Meghívott vendégeink között a régió meghatározó vállalkozásainak vezetőit és számos illusztris közszereplőt is köszönthetünk. Így a gálaműsorunk a kikapcsolódás mellett, remek lehetőséget kínál a kapcsolatok bővítésére és ápolására is.

Büszke támogatóink:

Tv-Torony Pécs 

Aniron Egészségközpont

Happy Weightless Pécs - Infratrainer Kft.

FlashFit E-fit Stúdió Pécs

Karácsonyország - QX-Impex Kft.

Berns Ékszerek - Rayawadi Kft.

Goldián Ékszer

Vermes Style

Sea Bikini

Taste4You

Kissing Roses

Tent for Rent Kft.

Coloris - Írisz fotózás

SHIFF - Seven Hills International Film Festival

Céges csomagajánlataink

Prémium VIP Páros  Gála belépő (2 fő)

A számtalan ínyencséget felsorakoztató prémium svédasztalos vendéglátás mellett, csomagunk tartalmazz welcome drinket és Baranya, Tolna borvidékeinek zamatos borainak megismerésére szolgáló borkóstolót is. 

A Gálaműsor keretein belül külön ajándékkal is meglepjük őket Baranya Prémium kézműves termékeiből összeállított csomag formájában. 

Prémium VIP Páros  Gála belépő (12 fő)

Válassza Prémium Gála VIP Asztalunkat és az Ön díszvendégeiként vendégül látjuk Önt és 10 legfontosabb munkatársát, partnerét exkluzív Gálánkon. A Gálaműsor keretein belül külön ajándékkal is meglepjük őket Baranya Prémium kézműves termékeiből összeállított csomag formájában. 

A csomag ezen kívül tartalmaz egy 120.000 Ft értékű marketing szolgáltatási csomagot is.

3 érv, hogy cégvezetőként

miért tartson velünk!

Éljen limitált ajánlataink egyikével, foglaljon céges asztalt, vagy páros belépőket és segítse saját céljai megvalósítását egészestés programunkkal:

  • Az elégedett munkatárs igazi kincs, jutalmazza meg cége kulcsembereit páros Gála belépőkkel és a hozzá kapcsolódó Baranyai Prémium Termékek ajándékcsomaggal

  • Hívja meg fontos partnereit Gálánkra, és mi az Ön cége VIP vendeiként fogadjuk és látjuk vendégül őket és külön ajándékcsomaggal is készülünk nekik

  • 3 hónapig élvezheti céges ajánlatunkhoz kapcsolódó extra marketing szolgáltatásainkat, mellyel 3 megyében (Baranya, Somogy és Tolna) közel 40.000 lakossági és több mint 2.000 céges ügyfelet érhet el

 

Legyen részese Ön is remek közönségünknek, akik támogatják a baranyai értékek felkutatását, bemutatását és teljes szívből büszkék arra, hogy otthonuk Tolna vagy Baranya.

Privát jegyáraink

Prémium Gála Standard belépő

(1 fő)

A Gálaműsorunk  és azt követő zenés, táncos mulatságon kívül ajánlatunk tartalmazza

a welcome drinket és Baranya zamatos csemegéinek megismerésére szolgáló kóstolókat 

is.  

13.900 Ft

Prémium Páros Gála  belépő

(2 fő)

A számtalan ínyencséget felsorakoztató prémium svédasztalos vendéglátás mellett, csomagunk tartalmazz welcome drinket és Baranya híres borvidékeinek zamatos borainak megismerésére szolgáló borkóstolót is. 

19.900 Ft

Privát Foglalás!

Köszönjük regisztrációját, munkatársunk hamarosan jelentkezik.

Anchor 1
bottom of page