BARANYA GÁLA 2018

ÉVZÁRÓ GASZTRONÓMIAI, KULTURÁLIS ÉS GAZDASÁGI GÁLAEST

A tavalyi évben létrehozott prémium rendezvénysorozatunkkal az a célunk, hogy minél nagyobb figyelmet kapjanak Baranya értékei, szépségei.

„Kreatív csapatunk évek óta azon dolgozik, hogy előnyösebb üzleti helyzetbe hozzuk a vidéki kis- és középvállalkozásokat. 2018-ban már nem csak Baranya megyében, hanem Somogyban, Tolnán és Horvátország baranyai részén is egyre ismertebbek projektjeink. Szeretnénk Önt, cégét és termékeit/ szolgáltatásait is bemutatni folyamatosan bővülő partnerkörünk számára”

Így termelünk kézzelfogható értéket a velünk együttműködő partnereknek és a minket figyelemmel követő baranyai és megyén kívüli érdeklődőknek.

 

A gyönyörű lányokon, a földrajzi, kulturális és gasztronómiai értékeken kívül kiemelt figyelmet irányítunk a helyi vállalkozásokra és az általuk létrehozott baranyai értékekre is. Ez alapozza meg a versenyünk mottóját is:

" Értékek és élmények a régióból!

 

2018-as Baranya Gála

Céges csomagajánlataink

Baranya Gála Prémium VIP Páros belépő (2 fő)

A számtalan ínyencséget felsorakoztató prémium svédasztalos vendéglátás mellett, csomagunk tartalmazz welcome drinket és Baranya híres borvidékeinek zamatos borainak megismerésére szolgáló borkóstolót is. 

A Gálaműsor keretein belül külön ajándékkal is meglepjük őket Baranya Prémium kézműves termékeiből összeállított csomag formájában. 

Baranya Gála Prémium VIP Asztal (11 fő)

Válassza Baranya Gála Prémium VIP Asztalunkat és az Ön díszvendégeiként vendégül látjuk Önt és 10 legfontosabb munkatársát, partnerét exkluzív Gálánkon. A Gálaműsor keretein belül külön ajándékkal is meglepjük őket Baranya Prémium kézműves termékeiből összeállított csomag formájában. 

A csomag ezen kívül tartalmaz  120.000 Ft értékű marketing szolgáltatást is.

3 érv, hogy cégvezetőként

miért tartson velünk!

Éljen limitált ajánlataink egyikével, foglaljon céges asztalt, vagy páros belépőket és segítse saját céljai megvalósítását egészestés programunkkal:

  • Az elégedett munkatárs igazi kincs, jutalmazza meg cége kulcsembereit páros Gála belépőkkel és a hozzá kapcsolódó Baranyai Prémium Termékek ajándékcsomaggal

  • Hívja meg fontos partnereit Gálánkra, és mi az Ön cége VIP vendeiként fogadjuk és látjuk vendégül őket és külön ajándékcsomaggal is készülünk nekik

  • 3 hónapig élvezheti céges ajánlatunkhoz kapcsolódó extra marketing szolgáltatásainkat, mellyel 3 megyében (Baranya, Somogy és Tolna) közel 40.000 lakossági és több mint 2.000 céges ügyfelet érhet el

 

Legyen részese Ön is remek közönségünknek, akik támogatják a baranyai értékek felkutatását, bemutatását és teljes szívből büszkék arra, hogy otthonuk Baranya.

Privát jegyáraink

Baranya Gála Standard belépő

(1 fő)

A Gálaműsorunk  és azt követő zenés, táncos mulatságon kívül ajánlatunk tartalmazza

a welcome drinket és Baranya zamatos csemegéinek megismerésére szolgáló kóstolókat 

is.  

3.900 Ft

Baranya Gála  Prémium belépő

(1 fő)

A számtalan ínyencséget felsorakoztató prémium svédasztalos vendéglátás mellett, csomagunk tartalmazz welcome drinket és Baranya híres borvidékeinek zamatos borainak megismerésére szolgáló borkóstolót is. 

9.900 Ft

Privát Foglalás!

 

KÖVETKEZŐ LÉPÉS

Hatékonyságnövelés lépésről-lépésre

© 2014 by kovetkezolepes.hu
 

kgy@kovetkezolepes.hu

+36202779388

7625 Pécs, Vince u. 9./2.

Kövess minket a facebook-on is!
 

  • Wix Facebook page